בהתחשב בהודעותיו הקודמות באשכול זה אני מניח שכונתו על דרך הסרקזםכנראה מתכוון שעצם זה שיש לצד חותמת הרבנות עוד חותמת שלדעתו לא מספיק טובה, זה מוריד את רמת הרבנות. כמ"ש אוי לרשע ואוי לשכנו
בהתחשב בהודעותיו הקודמות באשכול זה אני מניח שכונתו על דרך הסרקזםכנראה מתכוון שעצם זה שיש לצד חותמת הרבנות עוד חותמת שלדעתו לא מספיק טובה, זה מוריד את רמת הרבנות. כמ"ש אוי לרשע ואוי לשכנו
הבעיה שהוא מברך בכל הרצינות ברכת שהכל קודם שמכניס לפיו בשר בהכשר בית יוסף.בהתחשב בהודעותיו הקודמות באשכול זה אני מניח שכונתו על דרך הסרקזם
גם אני לא אוכל, אבל מה זה "העויילם אומר..." בתור היתר להפצת לשון הרע או רכילות או הוצאת שם רע? ראוי לכתוב בענווה כ'דן לפני רבו בקרקע' משהו בנוסח: שמעתי כבר כמה פעמים שהכשר פלוני הוא לא בסדר ושאר הטענות - אשמח לשמוע עדויות הפוכות וכדומה. או בכלל לדון על השאלה איך אפשר לסמוך על הכשרים בכלל, אם המציאות היא שגם הכשר 'לא כשר' לא נסגר וממשיך לעבוד כאילו כלום.כידוע הכשר זה שולט בכל הארץ שליטה מלאה
האם מישהו מכיר ת"ח שקשור להכשר שאפשר לסמוך עליו?
העויילם אומר שיש מאות מסעדות של חילוניים גמורים עם תעודה בלבד
בלי משגיח
אפשר לסמוך?
הבשר? הממתקים? כל ג'לי הכי טעים זה בהכשר שלהם,
מי יודע?
@איש יהודי כמדומני שלא ענית כלום על זה
הלו?!לפחות בזה צדקתי, שהספרדים רח"ל ממשיכים לאכול מהכשר זה, משל היה כשר למהדרין. ה"י.
לתשומת לב הרבנים דלעיל החושבים שהספרדים כבר פרשו מהם.
אבא תרחם!
כבר כתבתי כ"פ שעיני ראו ולא זרגם אני לא אוכל, אבל מה זה "העויילם אומר..." בתור היתר להפצת לשון הרע או רכילות או הוצאת שם רע? ראוי לכתוב בענווה כ'דן לפני רבו בקרקע' משהו בנוסח: שמעתי כבר כמה פעמים שהכשר פלוני הוא לא בסדר ושאר הטענות - אשמח לשמוע עדויות הפוכות וכדומה. או בכלל לדון על השאלה איך אפשר לסמוך על הכשרים בכלל, אם המציאות היא שגם הכשר 'לא כשר' לא נסגר וממשיך לעבוד כאילו כלום.
אתה יכול לנסות לבחוןהלו?!
מה הידיעות שלך בהלכות שחיטה/רובא/חזקה?
כולם מדברים כאן מצד הלכתחילה!
מדיני ההלכות הנ״ל אין אפשרות לאסור ופשוט. רק שאנו רוצים מהודר מאד.אתה יכול לנסות לבחון
אבל אני דיברתי מצד המציאות ולא מצד ההלכה,
העסק שם בוקה ומבולקה, תבדוק.
ע"א נאמן גם אם נתפס מאה ומאתיים פעם????מדיני ההלכות הנ״ל אין אפשרות לאסור ופשוט. רק שאנו רוצים מהודר מאד.
בתור דובר? בתור מה?@איש יהודי כמדומני שלא ענית כלום על זה
פאשלות ודאי יש לכולם, ההבדל אם הן מתוקנות ובאיזו מהירות ואיכות. אמנם אתה לא הדובר, אבל בתור זה שמגן עליהם כאן, ואני לא מבין בנושא ולא מכיר את הנתונים, חשבתי שאתה תדע לענות.בתור דובר? בתור מה?
בכל אופן יש מצב שכתבתי כאן ויש מצב שלא, אני לא זוכר, אבל לענ"ד זה לא מעלה ולא מוריד כי פאשלות יש לכולם. השאלה אם לסמוך על הכשר זה א - הרמה ההלכתית וההידורים, ב - נהלי ההקפדה הביקורים ושההידורים בשאיפה יורדים לשטח, ג - אחוז הפאשלות שיש ובמה.
שלושתם לפי הכרותי - לעילא ולעילא בבד"ץ בית יוסף. ואני (ועוד רבים וטובים כמוני אברכים בני תורה ועד גדולי ישראל הידועים והמפורסמים) סומכים עליו בשופי ולכתחילה.
אני לא יודע אם לבכות או לצחוק... אנשים שואלים שאלות, מציגים כאן בעיות שפורסמו, וכן הלאה. ואתה התגובה שלך, הכל מותרים לכם הכל שרויים לכם.... פאשלות יש לכולם, 'לעילא ולעילא' ועוד רבים וטובים ועד גדולי ישראל..... בשופי ולכתחילה... אין צורך להסביר, אין צורך לפרט, שום כלום... שישו בני מעיי שישו.בתור דובר? בתור מה?
בכל אופן יש מצב שכתבתי כאן ויש מצב שלא, אני לא זוכר, אבל לענ"ד זה לא מעלה ולא מוריד כי פאשלות יש לכולם. השאלה אם לסמוך על הכשר זה א - הרמה ההלכתית וההידורים, ב - נהלי ההקפדה הביקורים ושההידורים בשאיפה יורדים לשטח, ג - אחוז הפאשלות שיש ובמה.
שלושתם לפי הכרותי - לעילא ולעילא בבד"ץ בית יוסף. ואני (ועוד רבים וטובים כמוני אברכים בני תורה ועד גדולי ישראל הידועים והמפורסמים) סומכים עליו בשופי ולכתחילה.
יש באשכול פה 6 עמודים, כדאי להציץ בהם ובתשובות שלי לפני שכותבים.אני לא יודע אם לבכות או לצחוק... אנשים שואלים שאלות, מציגים כאן בעיות שפורסמו, וכן הלאה. ואתה התגובה שלך, הכל מותרים לכם הכל שרויים לכם.... פאשלות יש לכולם, 'לעילא ולעילא' ועוד רבים וטובים ועד גדולי ישראל..... בשופי ולכתחילה... אין צורך להסביר, אין צורך לפרט, שום כלום... שישו בני מעיי שישו.
אני לפחות הבאתי עדויות מאנשים שהיו ועדיין נמצאים שם, אפשר לקבל וגם אפשר שלא. ואחר כך עדות 'שבדידי הוה עובדא'... לא כתבתי 'כל גדולי ישראל' ו'רוב בני תורה' והכל בסדר, והכל מהודר, עניתי תשובות לגופו של ענין.יש באשכול פה 6 עמודים, כדאי להציץ בהם ובתשובות שלי לפני שכותבים.
אגב באשכול שכן דחית את הטענה של "קלא דלא פסיק" והסברת למה גם אם יש שמועות וטענות ועדויות - מותרים לכם שרויים לכם. מה נשתנה?
נשמח לשמוע איזה אדם עם כיפה לראשו אוכל מהכשר זה(ועוד רבים וטובים כמוני אברכים בני תורה ועד גדולי ישראל הידועים והמפורסמים) סומכים עליו בשופי ולכתחילה.
הסתכלתי עכשיו במראה. אני עם כיפה וסומך על בית יוסף. וכמוני עוד אלפים ורבבות אברכים בני תורה שסומכים על ההכשר המהודר בית יוסף בשופי.נשמח לשמוע איזה אדם עם כיפה לראשו אוכל מהכשר זה
מה הקשר להוא הקים, הוא סומך כי הוא מכיר (בוא הוא היה רב ראשי עד לפני עשור ואז רב ראשי בירושלים ועוד לפני היה אב"ד פה ואב"ד שם, הוא מכיר את מערכת הרבנות והכשרות טיפה יותר מכל אלו שעולים על איזו פאשלה ומגלים את אמריקה שגם הבד"ץ הטוב יכול לטעות)ואיזה גדול בתורה - לבד מהגר"ש עמאר שליט"א שאוכל מזה לכתחילה, וכידוע הוא הקים את ההכשר.
כן כן.ידועים ומפורסמים???
מילה בסלע משתוקא בתרין.משפחת מרן הגר"ע יוסף בחלקה הגדול מתנזר מהכשר זה.
חוץ מבית יוסף יש עוד כשרויות עם בעיות?לימוד זכות שיש בו אמת.
דאל"כ נצטרך לומר ש,,,,,,
וזה לא יתכן,
וע"כ כדבריך.
אם זו שאלה כנהחוץ מבית יוסף יש עוד כשרויות עם בעיות?
או שמא כולם אהובים כולם ברורים, ורק בדץ בית יוסף לא שוה?