נושאים תורניים (מפוצל) | פורום אוצר התורה נושאים תורניים (מפוצל) | פורום אוצר התורה

נושאים תורניים (מפוצל)

פסיק פומיה

משתמש רגיל
תודות
371
נקודות
56
אני בודק אחת ליומיים האם העלת את המאמר המדובר לפורום!
העניין הוא שיש לי זמן מוקצב לפורום, ובמקום שאעסוק בלגמור את המאמר אני צריך להשיב בנושאי השקפה טכנולוגיה
בס''ד בקרוב ממש.

עניין הוא שיש לי זמן מוקצב לפורום, ובמקום שאעסוק בלגמור את המאמר אני צריך להשיב בנושאי השקפה טכנולוגיה
בס''ד בקרוב ממש.
במחילה מכבודך וכבוד הפורום.
אינני חושב שהנושאים הללו אמורים להוות כחלק מפורום תורני.
אדרבה, לצערי הרב אני חושב שאין אפילו פורום אחד תורני מכל הפורומים הקיימים [מורשת מרן, פורום אוצר החכמה, נדברו, פול"ת וכל השאר] הכל זה עניינים של השקפה בצורה כזו או אחרת.
תעיין בכל הפורומים הקיימים בכל רגע נתון, על מה העסקים והנושאים המרכזיים ובעיקר - הכותרות הראשיות בעמוד הראשון.
לא בפלפולי סוגיא ביבמות או בעניינים העמוקים של גדרי הריבית והאונאה, אלא בכל מיני הבלים ושטויות שאין כאן המקום לפרטן [צא וראה בעצמך].
והדא קבכינא.
שכשאני פותח פורום תורני באיזה שהוא נושא סבוך בש"ס [לא דיברתי דוקא על עצמי] אינני מקבל אף תגובה באופן נורמטיבי ואילו אם אפתח דבר מה על קשב וריכוז וכל היוצא באלו אקבל מטח תגובות בלתי נגמר.
החותם בדמע ובעוצב רב.
@דבר היושר

נערך לאחרונה:
במחילה מכבודך וכבוד הפורום.
אדרבה, לצערי הרב אני חושב שאין אפילו פורום אחד תורני מכל הפורומים הקיימים [***, פורום אוצר החכמה, נדברו, ** וכל השאר] הכל זה עניינים של השקפה בצורה כזו או אחרת.
תעיין בכל הפורומים הקיימים בכל רגע נתון, על מה העסקים והנושאים המרכזיים ובעיקר - הכותרות הראשיות בעמוד הראשון.
לא בפלפולי סוגיא ביבמות או בעניינים העמוקים של גדרי הריבית והאונאה, אלא בכל מיני הבלים ושטויות שאין כאן המקום לפרטן [צא וראה בעצמך].
והדא קבכינא.
שכשאני פותח פורום תורני באיזה שהוא נושא סבוך בש"ס [לא דיברתי דוקא על עצמי] אינני מקבל אף תגובה באופן נורמטיבי ואילו אם אפתח דבר מה על קשב וריכוז וכל היוצא באלו אקבל מטח תגובות בלתי נגמר.
החותם בדמע ובעוצב רב.
@דבר היושר
ללמד זכות על כלל ישראל, אני חושב שזה דבר מובן מאוד שרוב ככל הכותבים בפורומים התורניים הם לא משיקיעים את השטייגן שלהם בפורום אלא נכנסים לשם בין גברא לגברא לשיח של תורה (+) יותר קליל, ומשו''כ בד''כ פורום דומה יותר לחד''א מאשר לביהמ''ד (נושאים מעניינים וכדו'), וכנראה השאיפות של הדר''ג הוא לפורום ברמה של ביהמ''ד ממש שידונו שם בשיא העיון בעומק הסוגיות וזה לא דבר שנראה אפשרי מחמת שיש רק בודדים שיש להם גישה כזה לפורום.

אדרבה, לצערי הרב אני חושב שאין אפילו פורום אחד תורני מכל הפורומים הקיימים [***, פורום אוצר החכמה, נדברו, -- וכל השאר] הכל זה עניינים של השקפה בצורה כזו או אחרת.
והדא קבכינא.
החותם בדמע ובעוצב רב.
@דבר היושר
מסכים לגמרי.
ויותר מכך לדעתי זוהי זכות הקיום היחידה של הפרום דידן. ודו''ק

מסכים לגמרי.
ויותר מכך לדעתי זוהי זכות הקיום היחידה של הפרום דידן. ודו''ק
העיקר שעכשו אל תהיה עסוק בלהגיב להודעתי הכאובה, אלא למאמר שאתה רוצה לכתוב.
בברכה.

העיקר שעכשו אל תהיה עסוק בלהגיב להודעתי הכאובה, אלא למאמר שאתה רוצה לכתוב.
בברכה.
טוב אחרית דבר מראשיתו
העלתי את המאמר בס''ד, חילקתי את זה לכמה מאמרים, העלתי את הראשון שבו יש את יסוד הדברים ובעז''ה אעלה בהמשך את המאמר הבא על הנושא של מוחזקות.

חזור
חלק עליון