פסיק פומיה
משתמש רגיל
- תודות
- 447
- נקודות
- 56
העניין הוא שיש לי זמן מוקצב לפורום, ובמקום שאעסוק בלגמור את המאמר אני צריך להשיב בנושאי השקפה טכנולוגיהאני בודק אחת ליומיים האם העלת את המאמר המדובר לפורום!
בס''ד בקרוב ממש.
העניין הוא שיש לי זמן מוקצב לפורום, ובמקום שאעסוק בלגמור את המאמר אני צריך להשיב בנושאי השקפה טכנולוגיהאני בודק אחת ליומיים האם העלת את המאמר המדובר לפורום!
במחילה מכבודך וכבוד הפורום.עניין הוא שיש לי זמן מוקצב לפורום, ובמקום שאעסוק בלגמור את המאמר אני צריך להשיב בנושאי השקפה טכנולוגיה
בס''ד בקרוב ממש.
במחילה מכבודך וכבוד הפורום.
אינני חושב שהנושאים הללו אמורים להוות כחלק מפורום תורני.
אדרבה, לצערי הרב אני חושב שאין אפילו פורום אחד תורני מכל הפורומים הקיימים [***, פורום אוצר החכמה, נדברו, ** וכל השאר] הכל זה עניינים של השקפה בצורה כזו או אחרת.
תעיין בכל הפורומים הקיימים בכל רגע נתון, על מה העסקים והנושאים המרכזיים ובעיקר - הכותרות הראשיות בעמוד הראשון.
לא בפלפולי סוגיא ביבמות או בעניינים העמוקים של גדרי הריבית והאונאה, אלא בכל מיני הבלים ושטויות שאין כאן המקום לפרטן [צא וראה בעצמך].
והדא קבכינא.
שכשאני פותח פורום תורני באיזה שהוא נושא סבוך בש"ס [לא דיברתי דוקא על עצמי] אינני מקבל אף תגובה באופן נורמטיבי ואילו אם אפתח דבר מה על קשב וריכוז וכל היוצא באלו אקבל מטח תגובות בלתי נגמר.
החותם בדמע ובעוצב רב.
@דבר היושר
מסכים לגמרי.אינני חושב שהנושאים הללו אמורים להוות כחלק מפורום תורני.
אדרבה, לצערי הרב אני חושב שאין אפילו פורום אחד תורני מכל הפורומים הקיימים [***, פורום אוצר החכמה, נדברו, -- וכל השאר] הכל זה עניינים של השקפה בצורה כזו או אחרת.
תעיין בכל הפורומים הקיימים בכל רגע נתון, על מה העסקים והנושאים המרכזיים ובעיקר - הכותרות הראשיות בעמוד הראשון.
לא בפלפולי סוגיא ביבמות או בעניינים העמוקים של גדרי הריבית והאונאה, אלא בכל מיני הבלים ושטויות שאין כאן המקום לפרטן [צא וראה בעצמך].
והדא קבכינא.
שכשאני פותח פורום תורני באיזה שהוא נושא סבוך בש"ס [לא דיברתי דוקא על עצמי] אינני מקבל אף תגובה באופן נורמטיבי ואילו אם אפתח דבר מה על קשב וריכוז וכל היוצא באלו אקבל מטח תגובות בלתי נגמר.
החותם בדמע ובעוצב רב.
@דבר היושר
העיקר שעכשו אל תהיה עסוק בלהגיב להודעתי הכאובה, אלא למאמר שאתה רוצה לכתוב.מסכים לגמרי.
ויותר מכך לדעתי זוהי זכות הקיום היחידה של הפרום דידן. ודו''ק
טוב אחרית דבר מראשיתוהעיקר שעכשו אל תהיה עסוק בלהגיב להודעתי הכאובה, אלא למאמר שאתה רוצה לכתוב.
בברכה.
העיקר שעכשו אל תהיה עסוק בלהגיב להודעתי הכאובה, אלא למאמר שאתה רוצה לכתוב.
בברכה.
העלתי את המאמר בס''ד, חילקתי את זה לכמה מאמרים, העלתי את הראשון שבו יש את יסוד הדברים ובעז''ה אעלה בהמשך את המאמר הבא על הנושא של מוחזקות.טוב אחרית דבר מראשיתו
אולי תתן קישורהעלתי את המאמר בס''ד, חילקתי את זה לכמה מאמרים, העלתי את הראשון שבו יש את יסוד הדברים ובעז''ה אעלה בהמשך את המאמר הבא על הנושא של מוחזקות.