פסיק פומיה
משתמש רגיל
- תודות
- 450
- נקודות
- 56
ראה לעיל עדות של הרב קסלר ממודיעין עלית שהגרי''ג זיע''א התנגד לכניסה להסתדרות הציונית ועדות שבטלה מקצתה בטלה כולהקצת מוזר
אתה אכן מקשה טוב, ובטוחני שישנה אפשרות כיום שנשקלת ע''י גדו''י לפרוש מהממשלה הנוכחית בשל חוסר ההשפעה של הנציגות החרדית, וגם הצד להשאר ודאי בנוי על תפיסה שבהמשך ישתנה המצב ויוכלו להסדיר את עניין הגיוס, התקציבים, והמעונות. אך בהנחה ולא ישתנה המצב אתה אכן צודק לחלוטין.אז לשיטתך היום צריך לקום וללך?
אגו''י עד השנים האחרונות גם התנגדה, כך שזה שנים ולא שלושה, ופשיטא שגם אלו שהתירו זאת לא התווכחו במהות רק טענו שיש בתפקידים הללו גם מציל מפני הארי ועלולה להיות פגיעה קשה במגזר החרדי בלא הם.אתה מדבר על מפלגה ספציפית מתוך שלושה
עצם השאלה מוכיחה את התשובה.מי אמר לך שלא קרה וכו?
איני מגיע חלילה להכניס ראשי בין ההרים ולמתוח ביקורת על גדו''י, מי אני ומה אני זה יותר מגוחך מחצוף, אני מגיע בנסיון ללמוד הסוגיא ולהבין יסודות הדברים, מה נשתנה מפעם להיום, ולהעמיד יסוד החילוק בין הכנסת להסתדרות.בכל אופן אני לא אמרתי בשום מקום שזה שיש בהסתדרות משאבים - זו סיבה להכנס, וגם עכשיו אני חושב שהדבר נתון להחלטת גדולי הדור ולא לי (לפחות עדיין) נהרא נהרא ופשטיה וכו, רק הסברתי לאותו אחד שעניתי לו למה הוא לא רואה את אותם משאבים עם כותרת הסתדרות.