האם אנו עדים לתהליך התפרקותה של מדינת ישראל| דף 5 | פורום אוצר התורה האם אנו עדים לתהליך התפרקותה של מדינת ישראל| דף 5 | פורום אוצר התורה

האם אנו עדים לתהליך התפרקותה של מדינת ישראל

אז גם אתה מודה בעובדה הפשוטה שמצב היהדות החרדית טוב בהרבה מלפני קום המדינה, בין בגשמיות ובין ברוחניות.
ואם יש עובדות, מהם טענותיך?
כמדומה שאין זה דיון נכון האם היה יותר טוב קודם או לא
השאלה היא מה תחליתה של המדינה הזאת
האם זה נכון שהמדינה הזאת גזרה פאות? כן
האם זה נכון שהמדינה הזאת הורידה כיפות? כן
האם זה נכון שהמדינה הזאת הוציאה כל רמז ליהדות מכל מה שהצליחה? כן
האם זה נכון שהמדינה הזאת עושה הכל נגד היהדות? כן
האם כל זה זה סיבה לייחל לחורבנה של המדינה? נראה לי שגם בזה התשובה היא כן!!!

הסביר פעם משהוא.
שהיהודים בכל מדינה היו מומחים לגנוב ןלשקר ולהעלים מהשלטונות.
אבל כשהגנבים הנ"ל מנהלים מדינה , מה אפשר לצפות מהם...
א. אשמח להקבלה למציאות איפה זה נכנס
ב. אני הייתי פחות ממהר לחרוץ לשון ליהודי הגולה

התפרקות של מדינת ישראל.
אני לא רואה פה התפרקות. יש באלגן כמו בכל מקום בערך, וכמ"ש לעיל הימין לא יתן לשמאל לפרק. ע"ש.
וזה תוצאה איפה ראית "מומחים לגנוב ןלשקר ולהעלים מהשלטונות" יותר מחו"ל?

כמדומה שאין זה דיון נכון האם היה יותר טוב קודם או לא
השאלה היא מה תחליתה של המדינה הזאת
האם זה נכון שהמדינה הזאת גזרה פאות? כן
האם זה נכון שהמדינה הזאת הורידה כיפות? כן
האם זה נכון שהמדינה הזאת הוציאה כל רמז ליהדות מכל מה שהצליחה? כן
האם זה נכון שהמדינה הזאת עושה הכל נגד היהדות? כן
האם כל זה זה סיבה לייחל לחורבנה של המדינה? נראה לי שגם בזה התשובה היא כן!!!
הכל נכון עד התשובה האחרונה ליחל לחורבנה של המדינה, יגרום שכל הרשימה שהבאת היא תתקיים הרבה יותר גרוע כי זה הרע במיעוטו בין הגויים יהיה יותר גרוע.

אני לא רואה פה התפרקות. יש באלגן כמו בכל מקום בערך, וכמ"ש לעיל הימין לא יתן לשמאל לפרק. ע"ש.
וזה תוצאה איפה ראית "מומחים לגנוב ןלשקר ולהעלים מהשלטונות" יותר מחו"ל?

תפתח כל יום את העיתון, ותראה איך חבורת עבריינים ובריונים, מנהלים פה את המדינה בחסות החוק.

אין פה בלאגן 'כמו בכל מקום בערך', יש פה מלחמת אזרחים, שכרגע, ורק כרגע היא עדיין לא מזויינת.

השב"כ חוקר את המשטרה בחשד ל'כהניזם', המשטרה חוקרת את משרד רוה"מ בחשד לבגידה, משרד רוה"מ מפטר את ראש השב"כ ואת הייעוץ המשפטי, בג"ץ מלמעלה קובע מה מקובל עליו ומה לא.

כך לא נראה בלאגן 'בכל מקום', כך נראה חבורת בריונים המתאגרפים, כרגע זה בחוקים, ומהר מאד מאד, אנחנו במלחמה של חיל אויר מול חיל שריון, שב"כ מול משטרה, וכו' וכו'.

אני, מאחל הצלחה לשני הצדדים.

תפתח כל יום את העיתון, ותראה איך חבורת עבריינים ובריונים, מנהלים פה את המדינה בחסות החוק.

אין פה בלאגן 'כמו בכל מקום בערך', יש פה מלחמת אזרחים, שכרגע, ורק כרגע היא עדיין לא מזויינת.

השב"כ חוקר את המשטרה בחשד ל'כהניזם', המשטרה חוקרת את משרד רוה"מ בחשד לבגידה, משרד רוה"מ מפטר את ראש השב"כ ואת הייעוץ המשפטי, בג"ץ מלמעלה קובע מה מקובל עליו ומה לא.

כך לא נראה בלאגן 'בכל מקום', כך נראה חבורת בריונים המתאגרפים, כרגע זה בחוקים, ומהר מאד מאד, אנחנו במלחמה של חיל אויר מול חיל שריון, שב"כ מול משטרה, וכו' וכו'.
זה בהחלט מחמיר מיום ליום, ועדיין.

מנטלית, אני משתדל מאד להיות שייך לעם ה', והיינו 'משנאיך ה' אשנא'.

כלומר שאם אני רואה לנגד עיני חבורת אנשים שפרקו מעליהם עול תורה ומצוות לגמרי, בהדיא ובריש גלי נלחמים הם בתורה הקדושה ובנותנה, מקימים מדינה הנושאת את השם הקדוש של בחיר האבות שהובטחה לו הארץ, ובה, משתמשים כדי להחדיר ערכים ותועבות אשר עליהם אמר לנו הקב"ה בתורתו, ולא תקיא הארץ אתכם בטמאכם אותה, הרי שמאחל אני הצלחה לשני הצדדים בהתקוטטות זו, ותתפררק במהרה שלטון הרשעה.

אגב, לשיטתך איך אתה מסביר את תפילת 'ולמשומדים...'

מנטלית, אני משתדל מאד להיות שייך לעם ה', והיינו 'משנאיך ה' אשנא'.

כלומר שאם אני רואה לנגד עיני חבורת אנשים שפרקו מעליהם עול תורה ומצוות לגמרי, בהדיא ובריש גלי נלחמים הם בתורה הקדושה ובנותנה, מקימים מדינה הנושאת את השם הקדוש של בחיר האבות שהובטחה לו הארץ, ובה, משתמשים כדי להחדיר ערכים ותועבות אשר עליהם אמר לנו הקב"ה בתורתו, ולא תקיא הארץ אתכם בטמאכם אותה, הרי שמאחל אני הצלחה לשני הצדדים בהתקוטטות זו, ותתפררק במהרה שלטון הרשעה.

אגב, לשיטתך איך אתה מסביר את תפילת 'ולמשומדים...'
על יתמו חטאים ולא חוטאים שמעת?
לאחל בהצלחה לשני צדדים שנלחמים צבאית זה לא בדיוק תואם לזה.

לגבי משנאיך וכו - ברור, אין ספק, אבל אני לעומתך מייחל שיחזרו בתשובה ולא לכך שיצליחו לחסל האחד את רעהו.

לגבי משנאיך וכו - ברור, אין ספק, אבל אני לעומתך מייחל שיחזרו בתשובה ולא לכך שיצליחו לחסל האחד את רעהו.

כל הכבוד לך!

אם היו מתייעצים איתך, היית מבטל את תפילת ולמשומדים אל תהי תקווה, ומגיה 'וכל המשומדים שיחזרו בתשובה', אבל כנראה יש מי שחשב אחרת ממך, ובעם ישראל מתפללים כך במשך דורות.

אי לכך ובהתאם לזאת הרי שהזעזוע המגוחך שלך, מאיחוליי לשני הצדדים אינו במקומו, ומשכך הרי שעליך להתנצל על דבריך.

על יתמו חטאים ולא חוטאים שמעת?
לאחל בהצלחה לשני צדדים שנלחמים צבאית זה לא בדיוק תואם לזה.

יש מצב שזו האשמה חמורה מידי, היו לי כמה יותר חמורות שעלו לי ברגע שאני רואה ככה איך אתה כותב על יהודים (!!) ועידנתי את עצמי.

@איש יהודי הנכבד, אני עדיין מחכה להבהרה שלך לגבי תפילת ולמשומדים/ולמלשינים.

זה מה שכתבתי:
הרי שמאחל אני הצלחה לשני הצדדים בהתקוטטות זו, ותתפרק במהרה שלטון הרשעה.
ועל זה אתה שואל:
שאלת תם,
אתה מאחל הצלחה רק אם יהרגו ע"י יהודים אחרים,
או גם אם יהרגו ע"י ערבים, אתה מאחל הצלחה לרוצחים?

ומשום מה, אני לא מבין את ההקשר.

אם תוכל להסביר איך הגעת לערבים, אשמח להבין..

אני מאחל הצלחה לשתי הצדדים, כך שעל ידי מלחמותיהם תתפרק שלטון הכפירה.

איני רוצה או מעוניין חלילה, בשפיכת דם יהודי, רק כשמישהו נזעק על 'הסכמתי' לכך, ביארתי לו היטיב, שבמצב היום שיש פה שלטון שכל מהותו היא כפירה וצפצוף ח"ו בהקב"ה ובתורתו, הרי שקריסת השלטון היא בגדר קידוש ה' ולזה אני מייחל, אם הדרך עוברת בכל מיני משומדים שייעלמו מן העולם, הרי שאין אני מזועזע קשות מכך, היות ואני מוצא את עצמי מתפלל כל יום ולמלשינים/ולמשומדים אל תהי תקווה....

לכאורה לעניות דעתו כן. מאי שנא?
יישר כח על שירותי הדוברות החינמיים.

חזור
חלק עליון