א אחד יחיד משתמש מוביל פרסם 5 מאמרים פותח האשכול הודעות 1,101 תודות 2,576 נקודות 305 כ״א בִּשְׁבָט תשפ״ה #1 שם הספר כשלושה אבנים, וכינוי האבנים ככינוי לנושא הספר.
פִּתָרוֹן א א אחד יחיד כ״א בִּשְׁבָט תשפ״ה דוד רוטנברג אמר: אבני מילואים? לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... לא שלמה דייטש אמר: הייתי מהמר על לשם שבו ואחלמה של הסבא של הרב אלישיב , אבל איני יודע מה זה לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... צודק! התכוונתי ל'אבני חן' ו'תורת הח"ן'.
דוד רוטנברג אמר: אבני מילואים? לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... לא שלמה דייטש אמר: הייתי מהמר על לשם שבו ואחלמה של הסבא של הרב אלישיב , אבל איני יודע מה זה לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... צודק! התכוונתי ל'אבני חן' ו'תורת הח"ן'.
ד דוד רוטנברג משתמש רגיל הודעות 187 תודות 592 נקודות 56 19 פברואר 2025 #2 אחד יחיד אמר: חידה 27 שם הספר כשלושה אבנים, וכינוי האבנים ככינוי לנושא הספר. לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... ספר אורים ותומים? הצבעה בעד 0 הצבע נגד
אחד יחיד אמר: חידה 27 שם הספר כשלושה אבנים, וכינוי האבנים ככינוי לנושא הספר. לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... ספר אורים ותומים?
א אחד יחיד משתמש מוביל פרסם 5 מאמרים פותח האשכול הודעות 1,101 תודות 2,576 נקודות 305 פותח האשכול 19 פברואר 2025 פותח האשכול #3 דוד רוטנברג אמר: ספר אורים ותומים? לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... לא. הצבעה בעד 0 הצבע נגד
ד דוד רוטנברג משתמש רגיל הודעות 187 תודות 592 נקודות 56 כ״א בִּשְׁבָט תשפ״ה #4 אחד יחיד אמר: לא. לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... אבני מילואים? הצבעה בעד 0 הצבע נגד
ש שלמה דייטש משתמש רגיל פרסם מאמר הודעות 129 תודות 501 נקודות 102 כ״א בִּשְׁבָט תשפ״ה #5 אחד יחיד אמר: חידה 27 שם הספר כשלושה אבנים, לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... הייתי מהמר על לשם שבו ואחלמה של הסבא של הרב אלישיב , אבל איני יודע מה זה אחד יחיד אמר: וכינוי האבנים ככינוי לנושא הספר. לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... הצבעה בעד 0 הצבע נגד
אחד יחיד אמר: חידה 27 שם הספר כשלושה אבנים, לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... הייתי מהמר על לשם שבו ואחלמה של הסבא של הרב אלישיב , אבל איני יודע מה זה אחד יחיד אמר: וכינוי האבנים ככינוי לנושא הספר. לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ...
א אחד יחיד משתמש מוביל פרסם 5 מאמרים פותח האשכול הודעות 1,101 תודות 2,576 נקודות 305 פותח האשכול כ״א בִּשְׁבָט תשפ״ה פותח האשכול #6 דוד רוטנברג אמר: אבני מילואים? לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... לא שלמה דייטש אמר: הייתי מהמר על לשם שבו ואחלמה של הסבא של הרב אלישיב , אבל איני יודע מה זה לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... צודק! התכוונתי ל'אבני חן' ו'תורת הח"ן'. הצבעה בעד 1 הצבע נגד פִּתָרוֹן
דוד רוטנברג אמר: אבני מילואים? לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... לא שלמה דייטש אמר: הייתי מהמר על לשם שבו ואחלמה של הסבא של הרב אלישיב , אבל איני יודע מה זה לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... צודק! התכוונתי ל'אבני חן' ו'תורת הח"ן'.
א אחד יחיד משתמש מוביל פרסם 5 מאמרים פותח האשכול הודעות 1,101 תודות 2,576 נקודות 305 פותח האשכול 19 פברואר 2025 פותח האשכול #7 אחד יחיד אמר: חידה 27 שם הספר כשלושה אבנים, וכינוי האבנים ככינוי לנושא הספר. לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... החידה נפתרה. הצבעה בעד 0 הצבע נגד
אחד יחיד אמר: חידה 27 שם הספר כשלושה אבנים, וכינוי האבנים ככינוי לנושא הספר. לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... החידה נפתרה.