מה עושים כדי שיתייחסו למאמרים. | האוצר שלנו| דף 2 | פורום אוצר התורה מה עושים כדי שיתייחסו למאמרים. | האוצר שלנו| דף 2 | פורום אוצר התורה
  • בשעה טובה ומוצלחת! העברנו את כל המאמרים והתגובות למדור החדש. לתשומת לבכם: תאריך פרסום התגובות התעדכן בעקבות ההעברה, אך כל התוכן נשמר בשלמותו. המדור כעת בהרצה, וב"ה בקרוב נפרסם עדכון כללים לגבי פרסום מאמרים, סדרות הרשאות גישה, ותוספת ניקוד. יתכנו מספר באגים ואנחנו עמלים על תיקונם בהקדם. בברכה צוות ההנהלה.
  • חדש בפורום הבלוגים התורניים: אנו שמחים לעדכן כי מעכשיו פורום "בלוגים תורניים" נפתח לתגובות – בשלב זה רק לבעלי הרשאה מתאימה, במסגרת תקופת הרצה. שימו לב: ייתכנו שינויים בהרשאות ובמדיניות בהתאם להתקדמות ההרצה.

בכל מקרה אשתדל בעצמי לקיים מה שנכתב כאן - לפתוח אשכול ייעודי למפרסמי מאמרים, שיכתבו בתמצות בכמה מילים - במה המאמר עוסק, איזו נקודות הוא בא ללבן, מה הוא מחדש ועוד.

@אוצר התורה אני חושב שבפרופיל אישי של ניק שכתב מאמרים,
ליד הטורים של פרסומים ופעילות אחרונה יהיה טור של "מאמרים שכתב" וכך יוכלו לבדוק מאמר של הניק.

מה עם זה?
בפרט שבמקומות אחרים יש את זה
@אוצר התורה
כפי שכתבתי למעלה, אנו עושים השתדלות גדולה ומקדישים זמן רב (אין לכם מושג כמה) כדי ליצור סטטיסטיקה של מאמרים שתופיע בפרופיל המשתמש ובדף החברים.
באתרים אחרים מדור מאמרים מובנה בצורה כזו של סטטיסטיקות, אבל בלי שום אינטרקציה עם הפורום והאשכולות, ויש בזה חסרון גדול.
ואילו במתכונת הנוכחית שבחרנו להציג את מדור מאמרים כשהוא חלק בלתי נפרד מהאשכולות (פלוס גדול), לא קיימת אפשרות רגילה ליצור סטטיסטיקה.

אני יכול לגלות, שלפני שבועיים שהפורום נתקע לכמה שעות טובות, זה היה בגלל נסיון יחודי לפתח משהו חדש עבור בית מדרשנו. לצערי זה גרם לבעיות כפי שידוע לכולם. ולכן צריך להחליט אם הולכים על מדור מאמרים מובנה שעומד בפני עצמו עם סטטיסטיקות, או ממשיכים בפורמט הנוכחי שיש בו מעלות רבות על אף החסרון של הסטטיסטיקות, ובפרט שאנחנו לא שוקטים על השמרים ומנסים כל העת לפתח משהו כזה.

כפי שכתבתי למעלה, אנו עושים השתדלות גדולה ומקדישים זמן רב (אין לכם מושג כמה) כדי ליצור סטטיסטיקה של מאמרים שתופיע בפרופיל המשתמש ובדף החברים.
באתרים אחרים מדור מאמרים מובנה בצורה כזו של סטטיסטיקות, אבל בלי שום אינטרקציה עם הפורום והאשכולות, ויש בזה חסרון גדול.
ואילו במתכונת הנוכחית שבחרנו להציג את מדור מאמרים כשהוא חלק בלתי נפרד מהאשכולות (פלוס גדול), לא קיימת אפשרות רגילה ליצור סטטיסטיקה.

אני יכול לגלות, שלפני שבועיים שהפורום נתקע לכמה שעות טובות, זה היה בגלל נסיון יחודי לפתח משהו חדש עבור בית מדרשנו. לצערי זה גרם לבעיות כפי שידוע לכולם. ולכן צריך להחליט אם הולכים על מדור מאמרים מובנה שעומד בפני עצמו עם סטטיסטיקות, או ממשיכים בפורמט הנוכחי שיש בו מעלות רבות על אף החסרון של הסטטיסטיקות, ובפרט שאנחנו לא שוקטים על השמרים ומנסים כל העת לפתח משהו כזה.
ומדוע לא עושים כבר חלוקה לפי נושאים,
ועידוד תגובות במאמרים?

ומדוע לא עושים כבר חלוקה לפי נושאים,
ועידוד תגובות במאמרים?
חלוקה לפי נושאים די מוכן ומקוטלג (קרדיט לרב @מפתח הזהב). וב"ה ברגע שנחליט להמשיך בפורמט הנוכחי זה יפורסם.
לגבי עידוד תגובות, כפי שנכתב לגבי הסטטיסטיקות, אין אפשרות רגילה להציג מספר הערות של המשתמש בפרופיל.
ושוב, אנחנו לא חוסכים לא בממון ולא בזמן לתועלת חו"ר הפורום מפרסמי המאמרים.
וב"ה בימים הקרובים נקבל החלטה אם להמשיך בפורמט הנוכחי. או לעבור למערכת ניהול מאמרים משודרגת. (אם כי מבחינת האינטראקציה עם אשכולות הפורום היא מערכת נחותה. וצריך לקבל החלטה).

על כל פנים אני חושב שראשית כל.

יש לעמוד על הכללים הישנים.

עברתי על כמה מאמרים ומאמר שלא היו לו כותרות משנה אפילו לא בדקתי מה התוכן.

אין לי כוח לקרוא מאמר כזה, חשוב מאוד לחדד, מאמר שאין לו כותרות משנה פשוט לא יאושר.

חברים מקוונים לאחרונה

הודעות מומלצות

בנהורא עילעה - מרן הגאון רבי מאיר צבי ברגמן...

משתמשים שצופים באשכול הזה

חזור
חלק עליון