כת לב טהור - אספקלריה תורנית| דף 4 | פורום אוצר התורה כת לב טהור - אספקלריה תורנית| דף 4 | פורום אוצר התורה

כת לב טהור - אספקלריה תורנית

סטָטוּס
סגור לתגובות נוספות.
@מנחם1 אני שובר את ראשי במאמץ להבין איך רוב הדברים שהעלית קשורים לאספקלריה תורנית על הכת.
אשמח שתחכימני.
כוונתו.
זה כמובן מעוד מעניין ומוסיף ידע.
אבל מקרב את נעילת האשכול וחבל.

מבחינה הלכתית לדעתי אין שום בעיה בעצם הכת.
פירוש כל עוד נעשה שם הכל ע"פ הלכה לכאו' אין בעיה.
הבעיות הם אם הם עוברים על הלכה.
ואולי יש חסרון דלא תתגודדו.

הוכח שהתנהגותם היא נגד ההלכה.

ברור.
מבחינה הלכתית אין איסור לשטוף את המוח לאנשים. ולשכנע אותם שכולם גוים ורק אנחנו יהודים. ושאסור ללכת לרופא. ושצריך למסור את הילדים למשפחות אחרות שיגדלו אותם. ושאסור לאהוב אותם. ושאשה זה קליפה וטומאה. ושמנגו זה טרף.
יש רק בעיה אחת- זו איננה יהדות, ולא תורה, ולא יראה, לא לב, ולא טהרה.
ולכן מצוה להוציא משם ילדים וילדות מסכנים, וכן גדולים שרוצים בכך ורק הם אנוסים בדעתם על פי המשוגע.

אכן, הבאת כל אלו הסרטונים והתמונות לא ראוי ומתאים לפורום נכבד זה, זה מתאים לפורומים של נייעס והמסתעף ואני קורא למנהלים למחוק את כל אותן תמונות/ סרטונים שלא אמורים להמצא כאן!
ואני קורא למנהלים להשאיר את הכל!
אין כאן שום תמונה לא ראויה, וכל התמונות והסרטונים חשובים כדי לקבל תמונה מסויימת על מה שקורה שם.

ברור.
מבחינה הלכתית אין איסור לשטוף את המוח לאנשים. ולשכנע אותם שכולם גוים ורק אנחנו יהודים. ושאסור ללכת לרופא. ושצריך למסור את הילדים למשפחות אחרות שיגדלו אותם. ושאסור לאהוב אותם. ושאשה זה קליפה וטומאה. ושמנגו זה טרף.
יש רק בעיה אחת- זו איננה יהדות, ולא תורה, ולא יראה, לא לב, ולא טהרה.
ולכן מצוה להוציא משם ילדים וילדות מסכנים, וכן גדולים שרוצים בכך ורק הם אנוסים בדעתם על פי המשוגע.
הוא התכוון לומר, שאין בעיה בעצם זה שקבוצה מתבדלת מכלל הציבור - כל עוד היא מתנהגת על פי ההלכה.
ואני קורא למנהלים להשאיר את הכל!
אין כאן שום תמונה לא ראויה, וכל התמונות והסרטונים חשובים כדי לקבל תמונה מסויימת על מה שקורה שם.
אפשר לפתוח על זה אשכול נפרד.
כאן הוא המקום לדיון על האספקלריה התורנית.

אפשר לפתוח על זה אשכול נפרד.
כאן הוא המקום לדיון על האספקלריה התורנית.
ואיך נדון על אספקלריות למיניהן אם לא נדע במה מדובר?
לפחות את הראיון של החבדניק עם הכיפה האדומה צריך להשאיר. הוא מרתק.

סטָטוּס
סגור לתגובות נוספות.
חזור
חלק עליון