כת לב טהור - אספקלריה תורנית | פורום אוצר התורה כת לב טהור - אספקלריה תורנית | פורום אוצר התורה

כת לב טהור - אספקלריה תורנית

סטָטוּס
סגור לתגובות נוספות.

מתחילים מחדש

משתמש מוביל
תודות
1,414
נקודות
116
בתקופה האחרונה, העולם החרדי גועש, עם עלייתה לכותרות של כת "לב טהור", בעקבות המאסרים הנרחבים על ראשי הכת.

כמו"כ התאספו הרבנים הגאונים שליט"א לטכס עצה מה אפשר לעשות בנוגע להצלת ילדי הכת.

באשכול זה, אפשר לדון באופן מכובד, בתופעות הכת הזו, ושאר הכיתות. ע"פ דרכה של תורה.

כת לב טהור הוא סיפור מחריד כל לב,
וב"ה שבתקופה האחרונה נכנס לעובי הקורה הגאון האדיר החיד"ו ווייס שליט"א, אשר רב חילו בקשריו המרובים חובקות זרועות עולם, להצלת נפשם וגופם של ילדי הכת מרדת שחת ברוחניות וגשמיות.
הגאון החיד"ו ווייס שליט"א נודע גם כמי שפעל בעניינם של אסירי יפן בשעתו, והוא מוערך ביותר בכל תפוצות ישראל ואצל כלל גדולי התורה והחסידות בכל רחבי תבל כגברא רבה מאוד אשר רבים נאותים לאורו וסומכים על שיקול דעתו הרחבה.
ודי היה לראות איך הצליח לכנס בשבוע האחרון סביב שולחן אחד את כל מנהיגי וקברניטי היהדות החרדית בארה"ב מכל העדות והחוגים באסיפה נדירה למען הצלת נפשות זו.

נערך לאחרונה:
הדרכה לנשים מה לעשות אם יבואו הרשויות...
מסמך מזעזע, אבל נראה לא אמיתי, איך זה יצא משם?
הרי אין יוצא ואין נכנס. נראה תמוה לפרסם בכתובים בזמן שיכולים לומר מפה לאוזן.

מסמך מזעזע, אבל נראה לא אמיתי, איך זה יצא משם?
הרי אין יוצא ואין נכנס. נראה תמוה לפרסם בכתובים בזמן שיכולים לומר מפה לאוזן.
אין מה לעשות!

ככה זה בכל הנושאים האלו. ברגע שפרשייה מתפוצצת, יכול כל אחד לעשות ולפברק מה שהוא רוצה, לצלם ולעשות את זה כמה שיותר אותנטי, לפרסם. תוך כמה דקות מזדעזעים אלפי ורבבות אנשים.

זה כאב גדול.

לכן, באמת התפלאתי על פרסום הפאשקוויל הזה כאן, כי חשבתי שהמטרה באשכול זה, הוא רק לדון לגופו של עניין, ולגופו של תופעה.

במחילה מהרב @מתחילים מחדש - אקווה שתבין את הכאב שלי.

אין מה לעשות!

ככה זה בכל הנושאים האלו. ברגע שפרשייה מתפוצצת, יכול כל אחד לעשות ולפברק מה שהוא רוצה, לצלם ולעשות את זה כמה שיותר אותנטי, לפרסם. תוך כמה דקות מזדעזעים אלפי ורבבות אנשים.

זה כאב גדול.

לכן, באמת התפלאתי על פרסום הפאשקוויל הזה כאן, כי חשבתי שהמטרה באשכול זה, הוא רק לדון לגופו של עניין, ולגופו של תופעה.

לדאבון לב, כפי הנראה זה מסמך אמיתי.
צריכין להבין שיש הרבה שברחו משם, ומשם מגיעים המסמכים האלו.
מי משמכיר את ה"מהלך" של הכת, שסוברים הם הקהילה היחידה עם יר"ש, ובכל העולם היהודי הוא מצב של שמד, מבין למה הם פוסקים שצריך למסור את הנפש.
הגאון החיד"א ווייס שליט"א אמר לאחרונה שיש בהם ב' מהשלוש חמורות [רק עבודה זרה אין בהם, כך אמר].

הוא התאבד, לא?

אבל אני רוצמה לדעת - איך זה התחיל, ובתור מה וכו'.

מישהו יכול לעזור לי?

באשכול זה, אפשר לדון באופן מכובד, בתופעות הכת הזו, ושאר הכיתות. ע"פ דרכה של תורה.
הרב @מתחילים מחדש אישרנו בהתחלה את האשכול הזה על דעת שידונו בנושא הכתות מזווית תורנית.
וכמובן אני והמנהלים עוקבים אחריו שחלילה לא יצא ממנו מכשול.
אבל עד לרגע זה, אני לא מוצא בו ערך מוסף מהזווית התורנית למשתמשים בבית מדרשנו. ולכן אשתף אותך כמו את שאר הכותבים, בלבטים שלי ושל מנהלים אחרים, האם יש מקום לפתוח את הנושא בבית מדרשנו. אם כן נמקו. תודה רבה.

סכנה, מאחורי הגלימה!
הכיתות שמתחת לרדאר - כך הן לוכדות נשמות תמימות

קבצים מצורפים

סטָטוּס
סגור לתגובות נוספות.
חזור
חלק עליון