ג גרינפלד משתמש מוביל פרסם 15 מאמרים! פותח האשכול הודעות 1,440 תודות 3,947 נקודות 375 18 אפריל 2025 #1 כיצד יתכן שיברך ג' ברכות באמצע שמונה עשרה?
פִּתָרוֹן א א אחד יחיד 18 אפריל 2025 גרינפלד אמר: כיצד יתכן שיברך ג' ברכות באמצע שמונה עשרה? לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... במקום שתוקעים בתפילת לחש, ולא יצא ברכות התקיעה מהבעל תוקע. ולכן צריך לברך לפני התקיעות 'לשמוע קול שופר' ו'שהחיינו'. הברכה השלישית איני יודע.
גרינפלד אמר: כיצד יתכן שיברך ג' ברכות באמצע שמונה עשרה? לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... במקום שתוקעים בתפילת לחש, ולא יצא ברכות התקיעה מהבעל תוקע. ולכן צריך לברך לפני התקיעות 'לשמוע קול שופר' ו'שהחיינו'. הברכה השלישית איני יודע.
ב בנין אב משתמש רשום הודעות 58 תודות 190 נקודות 36 18 אפריל 2025 #2 ראש השנה במוסף. הצבעה בעד 0 הצבע נגד
ג גרינפלד משתמש מוביל פרסם 15 מאמרים! פותח האשכול הודעות 1,440 תודות 3,947 נקודות 375 18 אפריל 2025 #3 בנין אב אמר: ראש השנה במוסף. לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... צדקו דבריך, אבל איזה שלוש? הצבעה בעד 0 הצבע נגד
ב בנין אב משתמש רשום הודעות 58 תודות 190 נקודות 36 18 אפריל 2025 #4 גרינפלד אמר: צדקו דבריך, אבל איזה שלוש? לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... מלכיות זכרונות שופרות. הצבעה בעד 0 הצבע נגד
ג גרינפלד משתמש מוביל פרסם 15 מאמרים! פותח האשכול הודעות 1,440 תודות 3,947 נקודות 375 18 אפריל 2025 #5 בנין אב אמר: מלכיות זכרונות שופרות. לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... לא התכוונתי לזה, כיון שזה חלק מהשמו"ע. הצבעה בעד 0 הצבע נגד
בנין אב אמר: מלכיות זכרונות שופרות. לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... לא התכוונתי לזה, כיון שזה חלק מהשמו"ע.
ב בנין אב משתמש רשום הודעות 58 תודות 190 נקודות 36 18 אפריל 2025 #6 גרינפלד אמר: לא התכוונתי לזה, כיון שזה חלק מהשמו"ע. לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... אבל זה מקרה יחיד (פעמיים בשנה) שיש ג' ברכות אמצעיות. הצבעה בעד 0 הצבע נגד
גרינפלד אמר: לא התכוונתי לזה, כיון שזה חלק מהשמו"ע. לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... אבל זה מקרה יחיד (פעמיים בשנה) שיש ג' ברכות אמצעיות.
ג גרינפלד משתמש מוביל פרסם 15 מאמרים! פותח האשכול הודעות 1,440 תודות 3,947 נקודות 375 18 אפריל 2025 #7 בנין אב אמר: אבל זה מקרה יחיד (פעמיים בשנה) שיש ג' ברכות אמצעיות. לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... התכוונתי למשהו אחר. הצבעה בעד 0 הצבע נגד
בנין אב אמר: אבל זה מקרה יחיד (פעמיים בשנה) שיש ג' ברכות אמצעיות. לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... התכוונתי למשהו אחר.
א אחד יחיד משתמש מוביל פרסם 5 מאמרים הודעות 990 תודות 2,130 נקודות 287 18 אפריל 2025 #8 גרינפלד אמר: כיצד יתכן שיברך ג' ברכות באמצע שמונה עשרה? לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... במקום שתוקעים בתפילת לחש, ולא יצא ברכות התקיעה מהבעל תוקע. ולכן צריך לברך לפני התקיעות 'לשמוע קול שופר' ו'שהחיינו'. הברכה השלישית איני יודע. הצבעה בעד 1 הצבע נגד פִּתָרוֹן
גרינפלד אמר: כיצד יתכן שיברך ג' ברכות באמצע שמונה עשרה? לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... במקום שתוקעים בתפילת לחש, ולא יצא ברכות התקיעה מהבעל תוקע. ולכן צריך לברך לפני התקיעות 'לשמוע קול שופר' ו'שהחיינו'. הברכה השלישית איני יודע.
א אחד יחיד משתמש מוביל פרסם 5 מאמרים הודעות 990 תודות 2,130 נקודות 287 18 אפריל 2025 #9 @גרינפלד אבל מה הברכה השלישית? הצבעה בעד 0 הצבע נגד
ג גרינפלד משתמש מוביל פרסם 15 מאמרים! פותח האשכול הודעות 1,440 תודות 3,947 נקודות 375 18 אפריל 2025 #10 אחד יחיד אמר: הברכה השלישית איני יודע. לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... התכוונתי לברכת כהנים. שוב התבוננתי שזה רק בחזרת הש"ץ. הצבעה בעד 0 הצבע נגד
אחד יחיד אמר: הברכה השלישית איני יודע. לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... התכוונתי לברכת כהנים. שוב התבוננתי שזה רק בחזרת הש"ץ.
ב בנין אב משתמש רשום הודעות 58 תודות 190 נקודות 36 20 אפריל 2025 #11 אחד יחיד אמר: במקום שתוקעים בתפילת לחש, ולא יצא ברכות התקיעה מהבעל תוקע. ולכן צריך לברך לפני התקיעות 'לשמוע קול שופר' ו'שהחיינו'. לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... מקור ? בחוט שני הביא הגרנ"ק זצ"ל, לברך רק לשמוע קול שופר, ולא שהחיינו, ואני שמעתי מאחד מתלמידי מרן 'שבט הלוי' זצ"ל, שיברך קודם התקיעות של חזרת הש"ץ. הצבעה בעד 0 הצבע נגד
אחד יחיד אמר: במקום שתוקעים בתפילת לחש, ולא יצא ברכות התקיעה מהבעל תוקע. ולכן צריך לברך לפני התקיעות 'לשמוע קול שופר' ו'שהחיינו'. לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... מקור ? בחוט שני הביא הגרנ"ק זצ"ל, לברך רק לשמוע קול שופר, ולא שהחיינו, ואני שמעתי מאחד מתלמידי מרן 'שבט הלוי' זצ"ל, שיברך קודם התקיעות של חזרת הש"ץ.
א אחד יחיד משתמש מוביל פרסם 5 מאמרים הודעות 990 תודות 2,130 נקודות 287 20 אפריל 2025 #12 בנין אב אמר: מקור ? בחוט שני הביא הגרנ"ק זצ"ל, לברך רק לשמוע קול שופר, ולא שהחיינו, ואני שמעתי מאחד מתלמידי מרן 'שבט הלוי' זצ"ל, שיברך קודם התקיעות של חזרת הש"ץ. לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... אין לי מושג. כתבתי כן מסברא. מסתמא להרב @גרינפלד יהיה מקור. הצבעה בעד 0 הצבע נגד
בנין אב אמר: מקור ? בחוט שני הביא הגרנ"ק זצ"ל, לברך רק לשמוע קול שופר, ולא שהחיינו, ואני שמעתי מאחד מתלמידי מרן 'שבט הלוי' זצ"ל, שיברך קודם התקיעות של חזרת הש"ץ. לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... אין לי מושג. כתבתי כן מסברא. מסתמא להרב @גרינפלד יהיה מקור.