אדר - ח''י אדר - הגאון רבי אבגדור יחזקאל ברטלר זצ''ל | יומא דהילולא| דף 2 אדר - ח''י אדר - הגאון רבי אבגדור יחזקאל ברטלר זצ''ל | יומא דהילולא| דף 2
  • שדרוג מדור המאמרים – מידע חשוב! לכל חו"ר הפורום שליט"א אנו שמחים לעדכן כי בעקבות בקשות רבות מצד הכותבים, מערכת המאמרים באתר עומדת בפני שדרוג גדול שיעניק חויית קריאה, תגובה וניהול מתקדמת יותר כולל סטטיסטיקות מאמרים תגובות ועוד ועוד. בשלב זה אנחנו מעבירים את מאות המאמרים למדור המשודרג. ואי לכך מדור המאמרים הנוכחי נחסם לפרסום מאמרים חדשים ותגובות, עד לפתיחתו הרשמית של המדור החדש בשבוע הבא בעזרת ה'. לתשומת לבכם: בעקבות מעבר התכנים ממערכת המאמר הישנה לחדשה כל המאמרים והתכנים יועברו בשלמותם. אך מספר התגובות שנספר בפרופיל אישי עשוי לרדת, מכיון שהמערכת החדשה סופרת תגובות בנפרד ממערכת הפורומים הרגילה. זו פעולה תקינה ומוכרת במערכת ואין מדובר באובדן תוכן, אלא בשינוי טכני בספירת ההודעות. תודה על הסבלנות וההבנה, וב"ה מובטחת חוויית שימוש טובה יותר לכל כותב וקורא! בברכה צוות ההנהלה
כידיד אישי של בני ונכדי הגרא"י זצ"ל אני מעיד.
הגרא"י הצביע בבחירות כל ימיו, ולא היקל כלום בחוב מעשי זה.
בניו הצביעו ומצביעים בבחירות תמיד.
גם אם העדות נכונה, ואני לא בטוח,
היא נידון עקרוני, מה היה אילו היו כולם נמנעים (שזה ריווח חינוכי לשנאת רשעים וכדמה שיכול, לפי שיקול של ת"ח, לגבור על התועלת).
בהלכה למעשה הוא הצביע עד סוף ימיו.
בנו ר"ז סיפר לי שפעם הם דנו עם אביהם אם צריך לעבוד בבחירות, והם חשבו שלא או פקפקו.
ור' חצקל הגיב להם:
אותי ואת חברי החזו"א עודד לעבוד בבחירות.

הודעות מומלצות

חידה - 2

מה הקשר בין התמונה...

משתמשים שצופים באשכול הזה

חזור
חלק עליון