נ נדיב לב משתמש מוביל פרסם 15 מאמרים! פותח האשכול הודעות 788 תודות 2,922 נקודות 357 ח׳ בַּאֲדָר תשפ״ה #1 דמות אשה תנכי"ת מבני ישראל עם שם ארוך במיוחד... (שאלה מבלבלת, אך די קלה..) נערך לאחרונה על ידי מנחה: ח׳ בַּאֲדָר תשפ״ה
א אמרי שפר משתמש רגיל הודעות 75 תודות 186 נקודות 30 ח׳ בַּאֲדָר תשפ״ה #2 מוזכר בתנ״ך או בגמרא? שם אחד ארוך או כמה שמות? הצבעה בעד 0 הצבע נגד
נ נדיב לב משתמש מוביל פרסם 15 מאמרים! פותח האשכול הודעות 788 תודות 2,922 נקודות 357 פותח האשכול ח׳ בַּאֲדָר תשפ״ה פותח האשכול #3 אענה על מה שלא יסגיר לגמרי את הפתרון (הלא זה חלק מהעניין בחידות....) שם אחד. הצבעה בעד 0 הצבע נגד
נ נדיב לב משתמש מוביל פרסם 15 מאמרים! פותח האשכול הודעות 788 תודות 2,922 נקודות 357 פותח האשכול ח׳ בַּאֲדָר תשפ״ה פותח האשכול #4 אתה יודע מה.. כדי לבלבל אותך.. היא מוזכרת גם בתנ"ך וגם בגמרא... הצבעה בעד 0 הצבע נגד
ה המאושר! משתמש ותיק פרסם מאמר הודעות 276 תודות 1,046 נקודות 141 ח׳ בַּאֲדָר תשפ״ה #5 מבני ישראל? הצבעה בעד 0 הצבע נגד
נ נדיב לב משתמש מוביל פרסם 15 מאמרים! פותח האשכול הודעות 788 תודות 2,922 נקודות 357 פותח האשכול ח׳ בַּאֲדָר תשפ״ה פותח האשכול #6 המאושר! אמר: מבני ישראל? לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... אכן. דיווחתי שיערכו את הכותרת. הצבעה בעד 0 הצבע נגד
ה המאושר! משתמש ותיק פרסם מאמר הודעות 276 תודות 1,046 נקודות 141 ח׳ בַּאֲדָר תשפ״ה #7 בת מלך? הצבעה בעד 0 הצבע נגד
נ נדיב לב משתמש מוביל פרסם 15 מאמרים! פותח האשכול הודעות 788 תודות 2,922 נקודות 357 פותח האשכול ח׳ בַּאֲדָר תשפ״ה פותח האשכול #8 המאושר! אמר: בת מלך? לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... לא מה שידוע לי.. אבל במובן מסוים היא אם מלך... הצבעה בעד 0 הצבע נגד
המאושר! אמר: בת מלך? לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... לא מה שידוע לי.. אבל במובן מסוים היא אם מלך...
ה המאושר! משתמש ותיק פרסם מאמר הודעות 276 תודות 1,046 נקודות 141 ח׳ בַּאֲדָר תשפ״ה #9 אני מתחיל להתבלבל - וזה עוד השאלה הקלילה שלך - הש"י מה שיש לך באמתחתך ): אבל אנסה - אביגיל - אשתו של דוד? הצבעה בעד 0 הצבע נגד
אני מתחיל להתבלבל - וזה עוד השאלה הקלילה שלך - הש"י מה שיש לך באמתחתך ): אבל אנסה - אביגיל - אשתו של דוד?
נ נדיב לב משתמש מוביל פרסם 15 מאמרים! פותח האשכול הודעות 788 תודות 2,922 נקודות 357 פותח האשכול ח׳ בַּאֲדָר תשפ״ה פותח האשכול #10 המאושר! אמר: אני מתחיל להתבלבל - וזה עוד השאלה הקלילה שלך - הש"י מה שיש לך באמתחתך ): אבל אנסה - אביגיל - אשתו של דוד? לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... לא. לפחות 7 אותיות בואכה 8. שים לב. היא לא באמת אם מלך. כמו שהדגשתי "במובן מסוים". הצבעה בעד 0 הצבע נגד
המאושר! אמר: אני מתחיל להתבלבל - וזה עוד השאלה הקלילה שלך - הש"י מה שיש לך באמתחתך ): אבל אנסה - אביגיל - אשתו של דוד? לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... לא. לפחות 7 אותיות בואכה 8. שים לב. היא לא באמת אם מלך. כמו שהדגשתי "במובן מסוים".
נ נדיב לב משתמש מוביל פרסם 15 מאמרים! פותח האשכול הודעות 788 תודות 2,922 נקודות 357 פותח האשכול ח׳ בַּאֲדָר תשפ״ה פותח האשכול #11 יש לי הרגשה שידידי @הצעיר שבחבורה יפתור את זה בשתי שניות... (ימים יגידו...:) הצבעה בעד 0 הצבע נגד
ז זוטא משתמש רגיל פרסם מאמר הודעות 83 תודות 238 נקודות 76 ח׳ בַּאֲדָר תשפ״ה #12 אולי כוונתו לאמיה דשמשון כדאיתא בב"ב צא' דשמה צללפונית הצבעה בעד 1 הצבע נגד פִּתָרוֹן
ה הצעיר שבחבורה בית המדרש/הלכה ומנהג חבר צוות מנהל תוכן מנהל פורום פרסם 5 מאמרים הודעות 1,442 תודות 3,552 נקודות 305 ח׳ בַּאֲדָר תשפ״ה #13 נדיב לב אמר: יש לי הרגשה שידידי @הצעיר שבחבורה יפתור את זה בשתי שניות... (ימים יגידו...:) לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... הוזעקתי לכאן :) כרגע עולה לי שלומציון ואחינועם, הראשונה לא תנכית, והשניה לא בואכה 8 הצבעה בעד 0 הצבע נגד
נדיב לב אמר: יש לי הרגשה שידידי @הצעיר שבחבורה יפתור את זה בשתי שניות... (ימים יגידו...:) לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... הוזעקתי לכאן :) כרגע עולה לי שלומציון ואחינועם, הראשונה לא תנכית, והשניה לא בואכה 8
ג גיבור כארי משתמש רשום הודעות 31 תודות 94 נקודות 24 ח׳ בַּאֲדָר תשפ״ה #14 הצללפוני (דברי הימים א פרק ד) הצבעה בעד 1 הצבע נגד
נ נדיב לב משתמש מוביל פרסם 15 מאמרים! פותח האשכול הודעות 788 תודות 2,922 נקודות 357 פותח האשכול ח׳ בַּאֲדָר תשפ״ה פותח האשכול #15 זוטא אמר: אולי כוונתו לאמיה דשמשון כדאיתא בב"ב צא' דשמה צללפונית לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... אכן! גיבור כארי אמר: הצללפוני (דברי הימים א פרק ד) לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... אכן! הצבעה בעד 0 הצבע נגד
זוטא אמר: אולי כוונתו לאמיה דשמשון כדאיתא בב"ב צא' דשמה צללפונית לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... אכן! גיבור כארי אמר: הצללפוני (דברי הימים א פרק ד) לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... אכן!