תעודות הערכה | פורום אוצר התורה תעודות הערכה | פורום אוצר התורה

תעודות הערכה

דניאל

משתמש חדש
תודות
28
נקודות
5
הרהורים בענין נחיצות תעודת הערכה
מחד גיסא ילד מצוין שמקבל פידבק ו"הוכחה" על השגיו זה ימשיך לדרבן אותו הלאה, וכן באופן כללי הורה שבנו או בתו מקבל "נורת אזהרה" הוא יכול לקחת את זה למקום של השקעה בבן ולשפר את היכולות שלו, מאידך גיסא ישנם לא מעט ילדים עם קשיים כמו קשב וריכוז, בעיות בבית, כשרונות חלשים, שהתעודה עלולה להוריד את תדמיתם בעיני עצמם ובעיני חבריהם ש"משוויצים" עם התעודות, וחמור מכך בתוך המשפחה הגרעינית כשיש ילדים מוצלחים יותר, ואני לא מדבר על ההשפלה כשמראים לסבים ולסבתות.

הרהורים בענין נחיצות תעודת הערכה
מחד גיסא ילד מצוין שמקבל פידבק ו"הוכחה" על השגיו זה ימשיך לדרבן אותו הלאה, וכן באופן כללי הורה שבנו או בתו מקבל "נורת אזהרה" הוא יכול לקחת את זה למקום של השקעה בבן ולשפר את היכולות שלו, מאידך גיסא ישנם לא מעט ילדים עם קשיים כמו קשב וריכוז, בעיות בבית, כשרונות חלשים, שהתעודה עלולה להוריד את תדמיתם בעיני עצמם ובעיני חבריהם ש"משוויצים" עם התעודות, וחמור מכך בתוך המשפחה הגרעינית כשיש ילדים מוצלחים יותר, ואני לא מדבר על ההשפלה כשמראים לסבים ולסבתות.
זאת הסיבה שגופים ליברליים בארצות הברית דרשו להפסיק לחלק לילדים תעודת הערכה בסוף שנה.

זאת הסיבה שגופים ליברליים בארצות הברית דרשו להפסיק לחלק לילדים תעודת הערכה בסוף שנה.
מוזר, לצטט מדברי הליברלים הטמאים.
חוץ אם אתה רוצה להסיק כי בוודאי דעת תורה הוא להיפך.

הערה: לא נכנסתי כאן לגוף נידון האשכול.

מוזר, לצטט מדברי הליברלים הטמאים.
חוץ אם אתה רוצה להסיק כי בוודאי דעת תורה הוא להיפך.

הערה: לא נכנסתי כאן לגוף נידון האשכול.
תקרא שוב במתינות ולא בפזיזות, ותסיק לבד את המסקנות.

הערה: אל תעיר אף פעם אם לא נכנסת לגוף הנידון. שלא תבוא לחשוד בחינם.

תקרא שוב במתינות ולא בפזיזות, ותסיק לבד את המסקנות.

הערה: אל תעיר אף פעם אם לא נכנסת לגוף הנידון. שלא תבוא לחשוד בחינם.

קראתי הכל, ככונתי היתה שאני לא מעיר בהודעתי על גוף הנידון.

לגבי הודעותיך, לא זכיתי להבין. מסתמא התכוונתי לאיזה ציניות. נא להסביר.

חזור
חלק עליון