ירושלים של מעלה
משתמש רגיל
- תודות
- 382
- נקודות
- 56
פורום כ"כ איכותי חייב פרסום בכל דרך.
כמובן לאברכים ובני תורה איכותיים בלבד.
רק על רמה גבוהה.
כמובן לאברכים ובני תורה איכותיים בלבד.
רק על רמה גבוהה.
אני פרסמתי בכמה מקומות. במקום אחד לא אהבו את זה וחסמו אותי.אולי למי שיש שם משתמש בפורמים אחרים,
אני כמו שאר המנהלים עומדים מאחורי מה שנכתב בציטוטאבל אני מבקש שכמו שכתבתם תתייחסו היטב לחברי הפורום לא כמו במקומות אחרים.
ג. חבר מנהלים ת"ח נבחרים נעימי הליכות שעומדים לשרת את חו"ר הפורום שליט"א. להתייחס בכבוד ולתת הרגשה חיובית לכל אחד מהמשתמשים היקרים. כולל במקרה של מחיקות ועריכות מהותיות. המשתמש יוכל ליצור קשר עם המנהל ולהשיח בפניו את טיעוניו. או בדיווח על תוכן שבעיני המשתמש אינו ראוי וכיו"ב.
לפי מה שאני רואה כל המשתמשים מהפורומים האחרים כבר כאן...אולי למי שיש שם משתמש בפורמים אחרים,
כדאי שיפרסם שם את דבר קיומו של פורום זה.
חברא חברא אית ליה. הפרסום היעיל והאפקטיבי ביותר, זה שאתם המשתמשים תפיצו את הבשורה לכמה שיותר חברים.בשביל שהפורום יצליח וישגשג, צריך מסה ענקית של כותבים וחברים פעילים בפורום,
והדבר יכול להיעשות רק ע"י פרסום מאסיבי של הפורום,
אני מקווה מאוד שהמנהלים היקרים שוקדים על העניין ברצינות, לתעלת כולנו.
יישר כוח
בזמנו כשנפתח אחד הפורומים הידועים, המנהל התייעץ עם הציבור בפורום נטפרי איך לפרסם את הפורום, ובין היתר הומלץ לו להכניס את זה לאתרים נפוצים, ואכן הוא הצליח ברמות שלא חלם עליהם וכיום הוא פורום ענק.
פרסמתי בנטפרי מי שהפורום הזה חשוב לו שיכתוב שם עוד כמה מילים.מי מחו"ר הפורום שיכול לפרסם את בית מדרשנו בפורום נטפרי,