מ מון בלאן משתמש חדש פותח האשכול הודעות 15 תודות 49 נקודות 13 א׳ בְּאִיָיר תשפ״ה #1 התמונה מרמזת על משפט חז"ל
נ נחום משתמש חדש הודעות 6 תודות 25 נקודות 5 א׳ בְּאִיָיר תשפ״ה #2 כל ישראל ערבים? הצבעה בעד 2 הצבע נגד פִּתָרוֹן
מ מון בלאן משתמש חדש פותח האשכול הודעות 15 תודות 49 נקודות 13 פותח האשכול א׳ בְּאִיָיר תשפ״ה פותח האשכול #3 נחום אמר: כל ישראל ערבים? לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... מהר! כל הכבוד!... הצבעה בעד 1 הצבע נגד
נ נחום משתמש חדש הודעות 6 תודות 25 נקודות 5 א׳ בְּאִיָיר תשפ״ה #4 מון בלאן אמר: מהר! כל הכבוד!... לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... היה אפשר לוותר על הרמז הגס שנכתב בכותרת. אבל תודה על החידה הצבעה בעד 1 הצבע נגד
מון בלאן אמר: מהר! כל הכבוד!... לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... היה אפשר לוותר על הרמז הגס שנכתב בכותרת. אבל תודה על החידה
מ מון בלאן משתמש חדש פותח האשכול הודעות 15 תודות 49 נקודות 13 פותח האשכול א׳ בְּאִיָיר תשפ״ה פותח האשכול #5 נחום אמר: היה אפשר לוותר על הרמז הגס שנכתב בכותרת. אבל תודה על החידה לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... לא ידעתי מה לכתוב... לא השאיר לי בררות. אני רגיל לעשות כאלה ולהעלות למקום שיש בו הרבה תמונות ולא צריך לפתוח נושא. לפעם הבאה אשתדל למצוא משהו פחות גס. הצבעה בעד 0 הצבע נגד
נחום אמר: היה אפשר לוותר על הרמז הגס שנכתב בכותרת. אבל תודה על החידה לחץ כדי להרחיב... לחץ כדי לכווץ... לא ידעתי מה לכתוב... לא השאיר לי בררות. אני רגיל לעשות כאלה ולהעלות למקום שיש בו הרבה תמונות ולא צריך לפתוח נושא. לפעם הבאה אשתדל למצוא משהו פחות גס.