גדולי ישראל - מראה נשגב: כיצד נראה מרן האדמו"ר מויזניץ שליט"א בשעות הקריטיות של חייו? | פורום אוצר התורה גדולי ישראל - מראה נשגב: כיצד נראה מרן האדמו"ר מויזניץ שליט"א בשעות הקריטיות של חייו? | פורום אוצר התורה

גדולי ישראל מראה נשגב: כיצד נראה מרן האדמו"ר מויזניץ שליט"א בשעות הקריטיות של חייו?

המאושר!

משתמש ותיק
פרסם מאמר
תודות
780
נקודות
116
כ"ק מרן אדמו"ר מויזניץ שוהה כעת בעיר לוס אנג'לס הרחוקה, לצורך ניתוח קריטי שאמור להתקיים עוד מעט - בשעה 17:00 לפי שעון ישראל.

כבר מיום שישי בבוקר, ביום הראשון של פורים, הוא אושפז בבית החולים.

למרות חולשתו ותשישותו מהטיפולים אותם הוא עבר ועובר, בליל פורים הוא קיים משתה יין במקום אכסנייתו, מתוך רצון להמשיך ולחגוג בכל זאת את שמחת החג.

ומה שגרם לי לרושם עז במיוחד, הוא לראות ממה הוא התלהב, דווקא בשעות קריטיות אלו.

יהי רצון שהתחזקות זו תעמוד לרפואתו השלימה של מרן הרה"צ ר' ישראל בן לאה אסתר, בתוך שאר חולי עמו ישראל.

קבצים מצורפים

נערך לאחרונה על ידי מנחה:
וזה מה שהעלתי עלי כתב - בעוד שהיין שולט עלי - ליל מוצאי שבת - פורים כשראיתי את הוידאו:

על חסידי האדמו"ר מויזניץ איני נמנה.

אך באמונתו החזקה, אותי הוא קנה.

גם אם לעיתים על הנהגתו אני חולק,

אני נפעם מהדבקות בו כל כולו דולק.

בעוד שעות ספורות, יכנס למקום בו רואים שחורות,

אבל אמונתו התמימה קורנת ברורות.

ניתוח מסוכן, על תוצאותיה החיוביות אין כלל.

אך אמונתו היציבה, לא יוליך אותו שולל.

גם כשהוא לבדו, כמעט בודד בניכר.

מתחזק הוא באמונתו כמו שתה חבית יין שכר.

"כי ה' הוא האלוקים" צועק הוא בכל ליבו.

הלוואי שאת הרעות כולן יסיר ה' מקרבו!

הראשל"צ הגר"ד יוסף עצר את הריקודים וערך מי שברך לאדמו"ר מויז'ניץ​

בימים האחרונים נמצא האדמו"ר מויז'ניץ תחת השגחה רפואית, כשהוא עובר סדרת טיפולים בארצות הברית • בתיעוד שהגיע לידי מערכת "המחדש", ניתן לראות את הראשון לציון הרב דוד יוסף עורך מי שברך לרפואת האדמו"ר באמצע סעודת פורים •

ויהי רצון כי במהרה יתקיימו בו דברי מרנא ה'נפש החיים' שכתב כי אם האדם מאמין בכל לבו כי 'ה' הוא האלוקים אין עוד מלבדו' וכי אין כל כח בעולם מלבדו ית' מסתלקים ממנו כל הדינים, כן במהרה יתקבלו תפילות המוני בית ישראל וישוב לאיתנו להמשיך להנהיג עדתו הגדולה לאורך ימים ושנים טובות.
מלבד כל מעלותיו הנשגבות ראוי להזכיר ולהתפעל ממידותיו המופלאות כיצד למרות כל מה שעבר עליו בעת שעלה לכהן כאדמו"ר כביכול 'שכח' והתעלם מכל הרודפים אשר רדפוהו וביזוהו בצורה שקשה להבין, בגדלותו הראה ולימד לאן ניתן להעפיל במידות נשגבות שראוי לכולנו לנסות וללמוד מהן ולו במשהו יהיה הדבר לזכותו ולרפואתו השלמה בב"א.

ויהי רצון כי במהרה יתקיימו בו דברי מרנא ה'נפש החיים' שכתב כי אם האדם מאמין בכל לבו כי 'ה' הוא האלוקים אין עוד מלבדו' וכי אין כל כח בעולם מלבדו ית' מסתלקים ממנו כל הדינים, כן במהרה יתקבלו תפילות המוני בית ישראל וישוב לאיתנו להמשיך להנהיג עדתו הגדולה לאורך ימים ושנים טובות.
מלבד כל מעלותיו הנשגבות ראוי להזכיר ולהתפעל ממידותיו המופלאות כיצד למרות כל מה שעבר עליו בעת שעלה לכהן כאדמו"ר כביכול 'שכח' והתעלם מכל הרודפים אשר רדפוהו וביזוהו בצורה שקשה להבין, בגדלותו הראה ולימד לאן ניתן להעפיל במידות נשגבות שראוי לכולנו לנסות וללמוד מהן ולו במשהו יהיה הדבר לזכותו ולרפואתו השלמה בב"א.
ממש כך.

יצויין, שבניתוח הראשון שהוא עבר, שאלו המנתח: "האם הרב מפחד?" והוא ענה בספונטניות: "יהודי שחי עם הקב"ה 24 שעות, אינו יכול לפחד כלל!".

ממש כך.

יצויין, שבניתוח הראשון שהוא עבר, שאלו המנתח: "האם הרב מפחד?" והוא ענה בספונטניות: "יהודי שחי עם הקב"ה 24 שעות, אינו יכול לפחד כלל!".
ואח"כ יצא שיר על מילים אלו על ידי בעל המנגן הויזניצאי ר' יענקי דסקל

שמעתי שיש גם הסרטה איך ממש בכניסה לחדר ניתוח הוא שר ניגונים מהימים הנוראים, יש למישהו?
( מאוד אוהב את זה, נראה לי שזה לתועלת הציבור...)
לא הסרטה, אלא הקלטה.

דרך אגב, הוא התעקש שלא יורידו לו את הציצית במשך כל זמן הניתוח. כשרק לאחר הפצרות מרובות, הסכימו לכך הרופאים.

חזור
חלק עליון