מאתיים מאמרים בבית מדרשינו (מתעדכן) | פורום אוצר התורה מאתיים מאמרים בבית מדרשינו (מתעדכן) | פורום אוצר התורה

מאתיים מאמרים בבית מדרשינו (מתעדכן)

צפנת פענח

משתמש רגיל
פרסם מאמר
תודות
257
נקודות
92
אשרינו שזכינו היום הזה

אל תקרי מה אלא מאה
100 מאמרים
במדור מאמרים

מהחברים היקרים והת"ח שליט"א

יהי רצון שיפוצו מעינותיהם חוצה

ומי רואה אותם יוצאים ואינו יוצא

אתם מדברים על כמות.
אני מדבר על איכות.
שמתם לב איזה רמה יש למאמרים פה?
אני ממליץ לעבור על מאמר אחד של הרב @דבר היושר ולהבין מה זה בעלות וקניינים, והכל בשפה קולחת וקלה,
או על מאמר אגדה של הרב @געגועים על חיות ומיד אחר כך לקרוא את פרקי שירה בהסתכלות אחרת לגמרי.

אתם מדברים על כמות.
אני מדבר על איכות.
שמתם לב איזה רמה יש למאמרים פה?
אני ממליץ לעבור על מאמר אחד של הרב @דבר היושר ולהבין מה זה בעלות וקניינים, והכל בשפה קולחת וקלה,
או על מאמר אגדה של הרב @געגועים על חיות ומיד אחר כך לקרוא את פרקי שירה בהסתכלות אחרת לגמרי.
בלעה"ר זכינו גם לכמות וגם לאיכות
1741558484207.png

203 מאמרים.
אתם קולטים מה הולך פה?

ובהערה של רגע.
מנהלי הפורום צריכים לקחת את הנושא ברצינות ולהתחיל לעשות סדר במדור מאמרים.
@אוצר התורה @אוצרות המלך @געגועים @האוצר הגנוז @משנת התורה @תורת חיים , לטיפולכם המסור.

נ.ב.
מקבץ רעיונות.

מנהלי הפורום צריכים לקחת את הנושא ברצינות ולהתחיל לעשות סדר במדור מאמרים.
המנהלים כאן משקיעים רבות במדור המאמרים.
כל מאמר שנשלח א. מוודאים שהוא עומד ברף שהצבנו מבחינת התוכן ב. המאמר נבדק שהוא עומד בכללים ג. פעמים רבות עורכים את המאמר ד. המאמר מקושר באופן ידני בתוכן מומלץ ד. המשתמש מקבל באנר חדש. דבר שנעשה באופן ידני ה. ולבסוף המאמר מקושר באופן ידני במפתח המאמרים.
זה הרבה טרחה והשקעה לתועלת הציבור. כך שראוי להכיר את הנתונים ולהבין שהמנהלים כאן לוקחים את הנושא ברצינות מרובה.

יחד עם זאת, יש כל מיני דרישות והצעות של חו"ר הפורום אך לצערנו זה דבר מורכב מבחינה טכנית. ועם זאת אנחנו דואגים ובודקים כל יום מה אפשר לשפר. ואף רכשנו תוסף במאות שקלים עבור זה.

המנהלים כאן משקיעים רבות במדור המאמרים.
כל מאמר שנשלח א. מוודאים שהוא עומד ברף שהצבנו מבחינת התוכן ב. המאמר נבדק שהוא עומד בכללים ג. פעמים רבות עורכים את המאמר ד. המאמר מקושר באופן ידני בתוכן מומלץ ד. המשתמש מקבל באנר חדש. דבר שנעשה באופן ידני ה. ולבסוף המאמר מקושר באופן ידני במפתח המאמרים.
זה הרבה טרחה והשקעה לתועלת הציבור. כך שראוי להכיר את הנתונים ולהבין שהמנהלים כאן לוקחים את הנושא ברצינות מרובה.

יחד עם זאת, יש כל מיני דרישות והצעות של חו"ר הפורום אך לצערנו זה דבר מורכב מבחינה טכנית. ועם זאת אנחנו דואגים ובודקים כל יום מה אפשר לשפר. ואף רכשנו תוסף במאות שקלים עבור זה.
אני מתנצל על הזלזול שנשמע מדברי.
ברור שההנהלה לקחה את הנושא ברצינות ואכן רואים זאת.
אני יכול להעיד שכאחד שכתב חמישה עשר מאמרים. שאכן היה לי מאמר נוסף שלא אושר כמאמר ופרסמתי אותו כאשכול רגיל.
אני יכול להעיד על הגהות שנערכו במאמרי במיוחד ע"י הרב @געגועים.
כוונתי הייתה לגבי התצוגה של המאמרים.
שהגיע הזמן ליצור חלוקה לפי נושאים ועוד. מאתיים מאמרים זה לא נושא של מה בכך.

חזור
חלק עליון
זוכה רביעי בהגרלת פורום אוצר התורה
לפרטים >>>
בפורום אוצר החידות כבר ביקרת?
השתתף כאן! >>>
קראת את המאמרים החדשים?
לפרטים >>>