מאגר אוצר החכמה דיסק קשיח | פורום אוצר התורה מאגר אוצר החכמה דיסק קשיח | פורום אוצר התורה

מאגר אוצר החכמה דיסק קשיח

איך

משתמש ותיק
פרסם מאמר
תודות
818
נקודות
122
מעניין לעניין, אוצר החכמה נותנת אפשרות לעבור מדיסק קשיח לאוצר המקוון, יש בזה הרבה מאוד מעלות. אבל צריך לדעת שהאוצר המקוון לפעמים מאוד מאוד איטי, הרבה פעמים צריך להמתין זמן רב עד לטעינת הדפים.

אכן תקופה עבדתי עם המכוון ונוכחתי בזה, העבודה בדיסק הקשיח לדעתי עדיפה במהירות התגובה והטענת הדפים.

הכי טוב להכניס את האוצר החכמה לתוך המחשב, כך לא צריך להיסחב עם דיסק, ולא תופס מקום על השולחן וכו' וכו', וזה ממש כמו המקוון אבל מהיר כמו הדיסק. וכן אני נוהג...

הכי טוב להכניס את האוצר החכמה לתוך המחשב, כך לא צריך להיסחב עם דיסק, ולא תופס מקום על השולחן וכו' וכו', וזה ממש כמו המקוון אבל מהיר כמו הדיסק. וכן אני נוהג...
למי שיש מספיק מקום פנוי במחשב

למי שיש מספיק מקום פנוי במחשב
כל אחד יכול להוסיף מקום, אם משלמים כ"כ הרבה כסף לתוכנה, ולשדרוגים, זה שדרוג הכי טוב.
הוספת כרטיס של "2 טרה" למחשב עולה כמו שדרוג פעם אחת של אוצר החכמה.
האם זה לא שדרוג שווה?

כל אחד יכול להוסיף מקום, אם משלמים כ"כ הרבה כסף לתוכנה, ולשדרוגים, זה שדרוג הכי טוב.
האם זה לא שדרוג שווה?
יתכן.

גם אני נתקלתי בבעיות כו"כ פעמים, עד שפע"א נתקעה לי האינטרנט לזמן רב, עד שאיימה לשבש עניינים שעסקתי בהם...
נו, אבל לא אם די בכך, אלא הייתי בגלל זה מנותק מאוצר התורה כמה וכמה דקות שנדמו בעיני כנצח...
ודעתי אכן מסכמת שעדיף טפי דיסק, אם כי זה לא פותר כל הבעיות מחמת כבדותו וכו'.

האם זה לא שדרוג שווה?
הוספת טרה למחשב לא גורמת לו להיות יותר איטי?

הוספת טרה למחשב לא גורמת לו להיות יותר איטי?
לא, אין קשר ביניהם. [מידיעה ומנסיון].
אסביר קצת - מהירות המחשב תלוי בכמה דברים, ובכל הקשר לג'יגה זה ל"ג'יגה ראם", כלומה, הג'יגה של המערכות של המחשב, שהשולחן עבודה יושב ע"ז, וללא קשר לגיג'ה איחסון.
כשמוספים עוד טרה למחשב, פשוט פותחים את המחשב ומכניסים עוד דיסק, אם יש רק דיסק אחד [C] מוסיפים עוד אחד [D], ואם יש כבר שני דיסקים הנ"ל, מחליפים את הדיסק הישן בדיסק גדול יותר.
זה מגדיל את גודל האחסון, זה הכל.

חזור
חלק עליון