ל לב טוב משתמש רשום הודעות 59 תודות 223 נקודות 30 ו׳ בִּשְׁבָט תשפ״ה #1 איזה סוג של טריפה (אותו טריפה) בעוף רזה הוא טריפה ובעוף שמן הוא כשר נ.ב. בשו''ע זה מובא [לא ידוע לי אם יש על זה תלמוד]
איזה סוג של טריפה (אותו טריפה) בעוף רזה הוא טריפה ובעוף שמן הוא כשר נ.ב. בשו''ע זה מובא [לא ידוע לי אם יש על זה תלמוד]
געגועים תנ"ך ופרשת שבוע - אוצר החידות חבר צוות מנהל תוכן פרסם 30 מאמרים! הודעות 1,065 תודות 2,310 נקודות 485 ו׳ בִּשְׁבָט תשפ״ה #2 לב טוב אמר: איזה סוג של טריפה (אותו טריפה) בעוף רזה הוא טריפה ובעוף שמן הוא כשר לחץ כדי להרחיב... אולי מחט בבית הכוסות? הצבעה בעד 0 הצבע נגד
לב טוב אמר: איזה סוג של טריפה (אותו טריפה) בעוף רזה הוא טריפה ובעוף שמן הוא כשר לחץ כדי להרחיב... אולי מחט בבית הכוסות?
ל לב טוב משתמש רשום הודעות 59 תודות 223 נקודות 30 ט׳ בִּשְׁבָט תשפ״ה #3 געגועים אמר: אולי מחט בבית הכוסות? לחץ כדי להרחיב... לא ידוע לי הצבעה בעד 0 הצבע נגד
ה הצעיר שבחבורה בית המדרש/הלכה ומנהג חבר צוות מנהל תוכן מנהל פורום פרסם מאמר הודעות 906 תודות 2,114 נקודות 217 כ״ז בִּשְׁבָט תשפ״ה #4 בניטל הכבד? הצבעה בעד 0 הצבע נגד
ה הצעיר שבחבורה בית המדרש/הלכה ומנהג חבר צוות מנהל תוכן מנהל פורום פרסם מאמר הודעות 906 תודות 2,114 נקודות 217 ד׳ בַּאֲדָר תשפ״ה #5 יו"ד מא שיעור זה דכשתי זיתים אפילו בשור הגדול, ובעוף הכל לפי גדלו וקטנו. (ע"ל סי' כ' ס"ב וסי' ל"ד ס"ד). נמצא, דבשיעור הקטן לב טוב אמר: בעוף רזה הוא טריפה ובעוף שמן הוא כשר לחץ כדי להרחיב... הצבעה בעד 0 הצבע נגד
יו"ד מא שיעור זה דכשתי זיתים אפילו בשור הגדול, ובעוף הכל לפי גדלו וקטנו. (ע"ל סי' כ' ס"ב וסי' ל"ד ס"ד). נמצא, דבשיעור הקטן לב טוב אמר: בעוף רזה הוא טריפה ובעוף שמן הוא כשר לחץ כדי להרחיב...
א אחד יחיד משתמש מוביל פרסם 5 מאמרים הודעות 631 תודות 965 נקודות 197 כ״ז בַּאֲדָר תשפ״ה #6 @לב טוב החידה נפתרה? הצבעה בעד 0 הצבע נגד