ש שלמה זהבי משתמש חדש הודעות 3 תודות 5 נקודות 5 8 אפריל 2025 #1 האם יש הכשר פסח לבלוני גז של סודה סטרים?
ש שלמה זהבי משתמש חדש פותח האשכול הודעות 3 תודות 5 נקודות 5 8 אפריל 2025 #3 משה הירש אמר: מים וגז. אין צורך בהכשר וכך מורים לחץ כדי להרחיב... שמעתי ממו"ץ שלפני כמה שנים היה שאלה בכשרות הגז
משה הירש אמר: מים וגז. אין צורך בהכשר וכך מורים לחץ כדי להרחיב... שמעתי ממו"ץ שלפני כמה שנים היה שאלה בכשרות הגז
מ מנורה בדרום משתמש רגיל פרסם מאמר הודעות 162 תודות 369 נקודות 96 8 אפריל 2025 #4 שלמה זהבי אמר: שמעתי ממו"ץ שלפני כמה שנים היה שאלה לחץ כדי להרחיב... השאלה בסודה סטרים אינה על הגז אלא על הטעמים המגיעים יחד עם המכשיר.
שלמה זהבי אמר: שמעתי ממו"ץ שלפני כמה שנים היה שאלה לחץ כדי להרחיב... השאלה בסודה סטרים אינה על הגז אלא על הטעמים המגיעים יחד עם המכשיר.
א אמת נהדרת משתמש ותיק הודעות 386 תודות 890 נקודות 82 8 אפריל 2025 #5 שלמה זהבי אמר: שמעתי ממו"ץ שלפני כמה שנים היה שאלה בכשרות הגז לחץ כדי להרחיב... גם אני נתקלתי בשאלה זאת השנה וכמדומה יש אומרים שהגז נעשה מתסיסת שמרים של בירה ועדיין בהליכות שלמה כתב שנחשב דבר שאין בו ממשות ומותר אף אם נעשה מחמץ ויש לדון.
שלמה זהבי אמר: שמעתי ממו"ץ שלפני כמה שנים היה שאלה בכשרות הגז לחץ כדי להרחיב... גם אני נתקלתי בשאלה זאת השנה וכמדומה יש אומרים שהגז נעשה מתסיסת שמרים של בירה ועדיין בהליכות שלמה כתב שנחשב דבר שאין בו ממשות ומותר אף אם נעשה מחמץ ויש לדון.
מ מנורה בדרום משתמש רגיל פרסם מאמר הודעות 162 תודות 369 נקודות 96 8 אפריל 2025 #6 אמת נהדרת אמר: וכמדומה יש אומרים שהגז נעשה מתסיסת שמרים של בירה לחץ כדי להרחיב... ההיפך הוא הנכון בירה עושים עם תסיסת גז
אמת נהדרת אמר: וכמדומה יש אומרים שהגז נעשה מתסיסת שמרים של בירה לחץ כדי להרחיב... ההיפך הוא הנכון בירה עושים עם תסיסת גז
מ מאיר ק. משתמש חדש הודעות 12 תודות 13 נקודות 5 8 אפריל 2025 #7 מנורה בדרום אמר: השאלה בסודה סטרים אינה על הגז אלא על הטעמים המגיעים יחד עם המכשיר. לחץ כדי להרחיב... כל השנה יש הכשר לטעמים? אני לא ראיתי הכשר
מנורה בדרום אמר: השאלה בסודה סטרים אינה על הגז אלא על הטעמים המגיעים יחד עם המכשיר. לחץ כדי להרחיב... כל השנה יש הכשר לטעמים? אני לא ראיתי הכשר
ש שומת נזיקין משתמש רגיל הודעות 178 תודות 536 נקודות 82 8 אפריל 2025 #8 עי' בהליכות שלמה להגרש"זא שאפי' אם מוציאם את הגז מחיטים א"צ שום הכשר. ע"ש. ואולי היום שמוסיפים נתרן, השתנתה המציאות ויש לברר
עי' בהליכות שלמה להגרש"זא שאפי' אם מוציאם את הגז מחיטים א"צ שום הכשר. ע"ש. ואולי היום שמוסיפים נתרן, השתנתה המציאות ויש לברר
מ מנורה בדרום משתמש רגיל פרסם מאמר הודעות 162 תודות 369 נקודות 96 9 אפריל 2025 #9 מאיר ק. אמר: אני לא ראיתי הכשר לחץ כדי להרחיב... נכון ישנם אנשים שמבינים בכשרות והם אומרים שחלק מהטעמים כשרים. [לדוג' - טעם סבן אפ]
מאיר ק. אמר: אני לא ראיתי הכשר לחץ כדי להרחיב... נכון ישנם אנשים שמבינים בכשרות והם אומרים שחלק מהטעמים כשרים. [לדוג' - טעם סבן אפ]
א אמת נהדרת משתמש ותיק הודעות 386 תודות 890 נקודות 82 9 אפריל 2025 #10 מנורה בדרום אמר: ההיפך הוא הנכון בירה עושים עם תסיסת גז לחץ כדי להרחיב...
מ מאיר ק. משתמש חדש הודעות 12 תודות 13 נקודות 5 9 אפריל 2025 #11 מנורה בדרום אמר: נכון ישנם אנשים שמבינים בכשרות והם אומרים שחלק מהטעמים כשרים. [לדוג' - טעם סבן אפ] לחץ כדי להרחיב... האם אפשר לדעת מי אותם האנשים המבינים? אני רוצה לקנות את זה על מי יש לי לסמוך
מנורה בדרום אמר: נכון ישנם אנשים שמבינים בכשרות והם אומרים שחלק מהטעמים כשרים. [לדוג' - טעם סבן אפ] לחץ כדי להרחיב... האם אפשר לדעת מי אותם האנשים המבינים? אני רוצה לקנות את זה על מי יש לי לסמוך
מ מנורה בדרום משתמש רגיל פרסם מאמר הודעות 162 תודות 369 נקודות 96 10 אפריל 2025 #12 מאיר ק. אמר: האם אפשר לדעת מי אותם האנשים המבינים? אני רוצה לקנות את זה על מי יש לי לסמוך לחץ כדי להרחיב... יש אחד מייבין עצום בזה בר סמכא ממש בשם הרב קובר
מאיר ק. אמר: האם אפשר לדעת מי אותם האנשים המבינים? אני רוצה לקנות את זה על מי יש לי לסמוך לחץ כדי להרחיב... יש אחד מייבין עצום בזה בר סמכא ממש בשם הרב קובר
מ מנורה בדרום משתמש רגיל פרסם מאמר הודעות 162 תודות 369 נקודות 96 10 אפריל 2025 #14 מאיר ק. אמר: מה הטעמים הכשרים? לחץ כדי להרחיב... קולה, מרינדה, פטל, סבן אפ (7 up), [אקסל בהכשר או יו] חוץ מזה אין עוד כשרים.
מאיר ק. אמר: מה הטעמים הכשרים? לחץ כדי להרחיב... קולה, מרינדה, פטל, סבן אפ (7 up), [אקסל בהכשר או יו] חוץ מזה אין עוד כשרים.